Biografie
Ik ben geboren in 1951. Mijn gezin bestaat uit mijn echtgenote, twee zonen en twee kleinkinderen. Ik heb een studie natuur- en wiskunde voltooid en heb in de natuurkunde mijn doctorstitel verkregen. Sinds enkele jaren heb ik geen ander werk meer dan de fotografie.

Mijn passie in de fotografie ligt bij landschappen en stadsgezichten als onderwerpen. Locaties kunnen zowel in het buitenland liggen als ook in de omgeving van zijn woonplaats. Recent is avondfotografie een belangrijk thema geworden. Daarnaast maak ik portretten op aanvraag. Met mijn activiteiten kan ik een semi-professionele fotograaf worden genoemd.

Je kunt bij mij drie verschillende cursussen volgen: Bewust Fotograferen voor beginnende fotografen, die creatiever willen worden dan wat de automatische instelling van de camera levert. Creërend Fotograferen voor fotografen die de zeggingskracht van hun foto’s willen verbeteren via bewust gebruik van de compositionele beeldelementen, met kennis van de emoties, die dat bij kijkers oproept. Ten slotte cursussen in Lightroom en Photoshop.
Mijn uitgebreide ervaring met het nabewerken van foto’s gebruik ik om ook voor klanten de fotobewerking te doen.

Mijn foto’s zijn gepubliceerd in vele kranten en tijdschriften. In 2012 heb ik samen met een collega-fotograaf het fotoboek Kijk, Alphen uitgegeven, met foto’s gemaakt in mijn woonplaats Alphen aan den Rijn. Mijn foto’s zijn ook frequent geëxposeerd in galerieën en andere locaties.

Binnen de Nederlands Fotobond voor vrijetijdsfotografen jureer ik bij wedstrijden van fotoclubs, doe fotobesprekingen en geef presentaties over Avondfotografie. Ik ben voorzitter van de fotoclub Alphoto.

Sinds 2014 bied ik mijn foto's aan via de website Werkaandemuur, waar foto's ingelijst en wel op elk gewenst formaat kunnen worden gekocht.
Publicaties:
- Kalender Alphen aan den Rijn voor 2007
- Fotoboek 'Kijk, Alphen', 2012
Je kunt me volgen op mijn
Facebook-pagina