Je persoonlijk coach

Zou je het fijn vinden om met al je vragen en ondersteuning in je fotografie steeds bij je eigen coach te rade te kunnen gaan? Een persoonlijke helpdesk, vraagbaak, tips voor wat je wilt gaan doen, of zelfs persoonlijke begeleiding bij een fototrip of -shoot, iemand die je feedback kan geven op je gemaakte foto’s, of je kan helpen om je foto’s te bewerken? En dat allemaal bij één persoon, die weet wat je voor uitrusting hebt, en welke ervaring? Op een tijdstip dat je advies nodig hebt?

Dat is wat ik je bied. Vanuit mijn ervaring als fotograaf, cursusgever, wedstrijdjury, fotobespreker en voorzitter van een fotoclub kan ik professionele fotografen ondersteunen en vrijetijdsfotografen coachen. Voor een aantrekkelijk tarief. Bereikbaar op alle werkdagen van 9 tot 20 uur. Via email, telefonisch of op locatie. Reactie op e-mails gegarandeerd binnen 24 uur.

Om het tarief laag te kunnen houden werk ik met een abonnement. Je koopt 3 uur ondersteuning, en je bepaalt zelf of je dat in steeds kleine stukjes gebruikt of in één keer. Ik houd je op de hoogte van de tijd die er nog rest, en als de 3 uur op is vraag ik of je weer opnieuw 3 uur wilt reserveren. De kosten bedragen €60.

Waarom bied ik dit aan? Enerzijds omdat ik het erg leuk vind om mijn ervaring en enthousiasme te delen met anderen, zeker nu ik geen cursussen meer geef. En omdat ik nu al vaak vragen krijg. Ook omdat dit ook een manier is om voor fotografen op regelmatige basis foto’s af te werken, of verder te bewerken. Iets wat ik al doe en erg leuk vind om te doen. Anderzijds omdat ik weet dat veel fotografen, beginner, geavanceerd, of prof, veel belangstelling hebben voor tips en trucs, om te leren van de ervaring van andere fotografen op specifieke terreinen. En dan kan het erg aantrekkelijk zijn om op een vertrouwde coach terug te vallen, op het tijdstip dat er behoefte aan is.

Probeer het uit, en ervaar het gemak van een laagdrempelige ondersteuning. Geef je op voor een eerste abonnement door dit
formulier te downloaden, in te vullen en op te sturen naar mijn email-adres rob@fotsvanrob.nl.

Een reactie van één van de abonnementshouders voordat ze het abonnement verlengde: "Je gedetailleerde analyse van de compositie vind ik ECHT leerzaam. Super! Dit is precies waarna ik op zoek ben.”